Kasım 2017 Haberleri

Beşiktaş – Galatasaray maçının hakemi belli oldu

Beşiktaş – Galatasaray maçının hakemi belli oldu Son dakika… Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak olan derbinin hakemi açıklandı. Vodafone Arena’da oynanacak derbiyi Fırat Aydınus yönetecek.

Oğuz Kağan Güçtekin'e geçer not

Oğuz Kağan Güçtekin'e geçer not Fenerbahçe formasını ilk kez Sivasspor’a karşı giyen18 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuz Kaan Güçtekin, Türkiye Kupası'nda dün akşam oynanan Adana Demirspor maçının en çok konuşulan ismi oldu.

Ben Simmons rekor kırdı Philadelphia kazandı

Ben Simmons rekor kırdı Philadelphia kazandı Washington Wizards'ı 118-113 yenen Philadelphia 76ers'ın çaylak oyuncusu Ben Simmons, 31 sayı ve 18 ribauntla oynadı.

Futbolculara vergi indirimi uzatılıyor

Futbolculara vergi indirimi uzatılıyor Futbolculara en düşük vergiyi uygulayan Türkiye, bu uygulamaların 2 yıl daha uzatılması için ilk adımı attı.

Şampiyon isyan etti! Caner Erkin’in eski eşi kadar...

Şampiyon isyan etti! Caner Erkin’in eski eşi kadar... Atletizmde yaşanan doping skandallarının ardından olimpik branşlarda kadın sporunun bayraktarlığını üstlenen Nur Tatar, verdiği röportajda ilgisizlikten yakındı.

Polonya Bisiklet Federasyonu’nda tecavüz skandalı

Polonya Bisiklet Federasyonu’nda tecavüz skandalı Tecavüz skandalına henüz reşit olmayan sporcuların da dahil olduğu saptanırken, kimi sporculara ise içeceklerine ilaç karıştırılarak tecavüz edildiği ortaya çıktı.

Efsane Tsubasa geri dönüyor! Bu kez Messi ve Ronaldo da var!

Efsane Tsubasa geri dönüyor! Bu kez Messi ve Ronaldo da var! 90’lı yıllarda çocukların efsanesi olan çizgi film karakteri Tsubasa, tekrar televizyonlara dönmeye hazırlanıyor. Senaryoda bu kez Ronaldo ve Messi de olacak.

TREND HABERLER
TREND HABERLER