Kasım 2017 Haberleri

Batman'da taraftarlar sınır tanımadı!

Batman'da taraftarlar sınır tanımadı! Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Konyaspor deplasmanda Batman Petrolspor'u 3-0 mağlup etti. Batman'da taraftarlar maçı izlemek için ilginç bir yola başvurdu.

Fatih Terim'den Galatasaray açıklaması

Fatih Terim'den Galatasaray açıklaması Fatih Terim, basında yer alan Tudor'un yerine Galatasaray'ın başına geçeceği haberleriyle ilgili açıklama yaptı. İşte Fatih Terim'in Galatasaray sözleri...

Fatih Terim'den çarpıcı sözler! Sporu bilmeyenler...

Fatih Terim'den çarpıcı sözler! Sporu bilmeyenler... 8'inci Boğaziçi Zirvesi'nde konuşan Fatih Terim, Türkiye'de sporu bilmeyenler, biliyormuş gibi ahkam kestiğini söyledi.

Beşiktaş'a Pepe'den müjde!

Beşiktaş'a Pepe'den müjde! Beşiktaş, Süper Lig’in 14. haftasında Galatasaray ile cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla ara vermeden başladı.

Galatasaray son 9 derbide hiç kazanamadı

Galatasaray son 9 derbide hiç kazanamadı Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye karşı oynadığı son 9 karşılaşmanın 5'ini kaybedip 4'ünde berabere kaldı.

Valverde'den Arda Turan açıklaması

Valverde'den Arda Turan açıklaması Ernesto Valverde, kupada Murcia ile oynayacakları mücadele öncesinde Arda Turan'ın durumu ile ilgili konuştu.

Beşiktaş transferde bombayı patlatıyor

Beşiktaş transferde bombayı patlatıyor Süper Lig'de ara transfer döneminin başlamasına az bir süre kala takımlarla adı anılan isimler de yavaş yavaş belli olmaya başladı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER