Kasım 2017 Haberleri

Yusuf Yazıcı'nın peşindeki dev kulüpler belli oldu!

Yusuf Yazıcı'nın peşindeki dev kulüpler belli oldu! Avrupa'nın önde gelen kulüplerin girişimlerine başladığı Yusuf Yazıcı için bordo mavili yönetim gelen tekliflere sıcak bakmıyor. Radyospr'a konuşan genç oyuncunun temsilcisi Adem Cebeci, Yusuf'u takip eden dev kulüpleri açıkladı.

Igor Tudor'dan soyunma odası fırçası

Igor Tudor'dan soyunma odası fırçası Igor Tudor, Sivas Belediye ile oynanan maçın ilk yarısında oyuncularını soyunma odasında çok sert bir dille uyardı.

Fatih Terim tazminatın peşini bırakmamakta kararlı

Fatih Terim tazminatın peşini bırakmamakta kararlı Sözleşmesi gereği tazminatın hakkı olduğunu savunan Fatih Terim, alacağı paraları da istediği gibi kullanacağını söyledi.

Fenerbahçe'den Eljif Elmas için flaş karar

Fenerbahçe'den Eljif Elmas için flaş karar Sarı-Lacivertliler büyük umutlarla transfer ettiği Eljif Elmas’a, yaşı 18’in altında olduğu için lisans çıkartamamıştı. Genç yıldız 18 yaşını doldurdu ve ara transfer döneminde adı listeye yazılabilecek. Ama ortada büyük bir sıkıntı var...

Beşiktaş ve Galatasaraylılar derbi öncesi buluştu

Beşiktaş ve Galatasaraylılar derbi öncesi buluştu Cumartesi günü oynanacak dev derbi öncesi futbolcular ve teknik direktörler bir giyim markasının tanıtım gecesinde bir araya geldi.

Tarihe damga vuran Beşiktaş-Galatasaray derbileri

Tarihe damga vuran Beşiktaş-Galatasaray derbileri Sergen Yalçın'ın şampiyonluğu getiren golünden, Olimpiyat Stadı'ndaki olaylı maça kadar, unutulmaz efsane derbileri sizler için derledik.

Erman Toroğlu Fatih Terim'in planını açıkladı

Erman Toroğlu Fatih Terim'in planını açıkladı Ünlü yorumcu ve yazar Erman Toroğlu Fatih Terim ve TFF arasındaki kriz hakkında köşe yazsında önemli açıklamalarda bulundu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER