Kasım 2017 Haberleri

Maçta hakem kalmayınca taraftar hakemlik yaptı

Maçta hakem kalmayınca taraftar hakemlik yaptı Belçika'da oynanan Mechelen-Genk maçında orta hekem ve 4. dördüncü hakem sakatlanınca bir taraftar yan hakemlik yaptı.

Arjantin'de taraftarlar hakemlere saldırdı

Arjantin'de taraftarlar hakemlere saldırdı Arjantin'deki Juventud ve Pergamino maçında sahaya giren taraftarlar hakemleri linç etmeye kalktı. Arjantin'de taraftarlar hakemlere saldırdı

Maçta hakem kalmayınca taraftar hakemlik yaptı!

Maçta hakem kalmayınca taraftar hakemlik yaptı! Belçika'da oynanan Mechelen-Genk maçında orta hekem ve 4. dördüncü hakem sakatlanınca bir taraftar yan hakemlik yaptı.

Arjantin'de taraftarlar hakemlere saldırdı!

Arjantin'de taraftarlar hakemlere saldırdı! Arjantin'deki Juventud ve Pergamino maçında sahaya giren taraftarlar hakemleri linç etmeye kalktı.

Giresunspor Alanyaspor'u dağıttı

Giresunspor Alanyaspor'u dağıttı Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında TFF 1. Lig ekibi Akın Çorap Giresunspor sahasında Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor'u 4-2 yenerek sürprize imza attı.

Başakşehir Maraş'ta rahat kandı

Başakşehir Maraş'ta rahat kandı Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında TFF Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, TFF 2. Lig temsilcisi Kipaş Kahramanmaraşpor'u 3-1 yendi.

Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi

Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi Süper Lig 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu'nun 14. haftası öncesi şampiyonluk oranları güncellendi. Galatasaray bu hafta da şampiyonluğun en büyük favorisi olarak görüldü.

TREND HABERLER
TREND HABERLER