Temmuz 2011 Haberleri

Manchester City sonradan açıldı

Manchester City sonradan açıldı Dublin Süper Kupası’nda İrlanda Ligi karması Aircity’i ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti.

Chelsea herzamanki gibi zorlanmadı

Chelsea herzamanki gibi zorlanmadı Birmingham ekibi Aston Villa ile Londra ekibi Chelsea'nin mücadelesinde gülen taraf 2-0'lık sonuçla Maviler oldu.

Roberto Mancini hala transfer istiyor

Roberto Mancini hala transfer istiyor İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City menajeri Roberto Mancini, bir orta saha ve bir sağ kanat oyuncusuna daha ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Şike soruşturmasında 4 isim serbest kaldı

Şike soruşturmasında 4 isim serbest kaldı Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Can Arat, Hasan Çetinkaya, İlhan Çelikay ve Zafer Önder İpek Savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı..

81 yaşındaki Kolot başkan seçildi

81 yaşındaki Kolot başkan seçildi Spor Toto 3. Lig kulüplerinden Akçaabat Sebatspor'da kulüp başkanlığına 81 yaşındaki Kazım Kolot, getirildi.

Türkiye Kocaeli Rallisi start aldı

Türkiye Kocaeli Rallisi start aldı Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 4. ayağı olan Ford Otosan 29. Kocaeli Rallisi start aldı.

Dünya yüzme şampiyonu belli oldu

Dünya yüzme şampiyonu belli oldu Çin'in Şangay kentinde devam eden Dünya Yüzme Şampiyonasında bugünkü yarışlarda şampiyon belli oldu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER