Temmuz 2011 Haberleri

Mesut Bakkal takımı için iddialı konuştu

Mesut Bakkal takımı için iddialı konuştu Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Avusturya ve Hollanda kamplarında futbolcularının performansından memnun olduğunu söyledi.

Sakaryaspor'dan futbolculara doping

Sakaryaspor'dan futbolculara doping Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un kulüp başkanı Halit Evin futbolculara ödeme yaptığını açıklarken sözlerine şunları ekledi...

Bandırmaspor'dan iddialı tranfer

Bandırmaspor'dan iddialı tranfer Spor Toto İkinci Lig takımlarından Bandırmaspor'un yeni transferi Bandırmaspor ile ilgili iddialı konuştu.

Bandırmaspor'a yeni kaleci müjdesi!

Bandırmaspor'a yeni kaleci müjdesi! Spor Toto İkinci Lig takımlarından Bandırmaspor, Balıkesir Bölgesel Amatör Lig ekibinden bir kaleci ile anlaştı.

Futbolun 2 dev ismi Washington'da!

Futbolun 2 dev ismi Washington'da! Manchester United ve Fc Barcelona'nın sponsorluğunu üstlenen THY,iki takım arasındaki maç öncesi bazı oyunculara resepsiyon düzenledi.

Galatasaray'daki kriz işte böyle aşıldı

Galatasaray'daki kriz işte böyle aşıldı Başkan Ünal Aysal, “Tartışma yaşanması gayet doğal. Ancak kimse alınganlık göstermesin” diyerek hem Florya’ya, hem yönetimine mesaj gönderdi.

Fenerbahçe Dergisi bu başlıkla çıktı

Fenerbahçe Dergisi bu başlıkla çıktı Fenerbahçe Dergisi'nin Ağustos 2011 sayısı; Kulübün Başkanı Aziz Yıldırım'ın görseli ve "Her şeyin Farkındayız. Sonuna Kadar Yanındayız" başlıklı kapağıyla bayilerdeki yerini aldı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER