Temmuz 2011 Haberleri

İşte Aziz Yıldırım'ı yakacak konuşmalar

İşte Aziz Yıldırım'ı yakacak konuşmalar Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu, Cemil Turan ve Ali Kıratlı'nın ise görüşmeleri bizzat gerçekleştirdiği telefon dinlemeleriyle tespit edildi.

Şike davasının seyrini değiştirecek karar!

Şike davasının seyrini değiştirecek karar! Türk futbol kamuoyu, şike ve teşvik soruşturmasında Etik Kurulu'nun vereceği ön rapora odaklanmışken, Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu tüm davanın seyrini değiştirebilecek tarihi bir karara imza attı.

Mourinho'nun itirazı kabul edildi!

Mourinho'nun itirazı kabul edildi! 48 yaşındaki Portekizli teknik adamın cezasına UEFA tarafından indirim yapıldı.

Soruşturmada 4 ismin kaderi belli oldu

Soruşturmada 4 ismin kaderi belli oldu Emniyette sorguları tamamlanan Hasan Çetinkaya, Can Arat ve İlhan Çelikay adliyeye sevk edilmişti..

İspanyollar'dan G.Saray için müthiş iddia

İspanyollar'dan G.Saray için müthiş iddia İspanyol basını, Real Madrid'in Fransız futbolcusu Lass'ın Galatasaray'a gitmek için görüşmeler yapmaya başladığını yazdı.

Borussia Dortmund rekor kırdı

Borussia Dortmund rekor kırdı Alman Birinci Ligi şampiyonu Borussia Dortmund, 53 bin kombine bilet satarak Bundesliga'da bir rekora imza attı.

Trabzonspor'un 4 şampiyonluğu çalındı!

Trabzonspor'un 4 şampiyonluğu çalındı! Trabzonspor eski başkan vekillerinden İbrahim Hacıosmanoğlu TRT Spor'da yayınlanan Basın Tribünü programında birbirinden çarpıcı konulara değindi!

TREND HABERLER
TREND HABERLER