Temmuz 2011 Haberleri

Kulüpler Birliği Vakfı'nın büyük kaygısı

Kulüpler Birliği Vakfı'nın büyük kaygısı Türk takımlarının maçlarının iddaa programında yer almayacağı açıklaması Kulüpler Birliği Vakfı'nı kaygılandırdı..

Beşiktaş takımı O'na emanet etti

Beşiktaş takımı O'na emanet etti Beşiktaş Teknik Direktörü Havutçu'nun arkasında duran siyah-beyazlı yönetim, Antrenör Roland Koch ile bir toplantı yaptı..

Fatih Terim'in konuşmaları çark ettirdi

Fatih Terim'in konuşmaları çark ettirdi Bülent Tulun'u Florya'nın dışına yollayarak işbaşı yapan Fatih Terim'den nasibini Adnan Öztürk ve Sedat Doğan da aldı. Öztürk geri adım attı ve İmparator'a tam destek verdi..

F.Bahçe maçından önce şike teklif edildi!

F.Bahçe maçından önce şike teklif edildi! Şüpheli olarak sorgulanan Uğur Uçar'ın, ifadesinde "Bana 6-0 yenildiğimiz F.Bahçe maçından önce şike teklif edildi. Ancak ben kabul etmedim" dediği öne sürüldü.

Murat Özaydınlı neden sorgulandı?

Murat Özaydınlı neden sorgulandı? ŞİKE operasyonunun 3. dalgası kapsamında gözaltına alınan, ardından da serbest bırakılan F.Bahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı neden sorgulandı?

Şikede 4. dalgada sürpriz isimler var!

Şikede 4. dalgada sürpriz isimler var! Şİke operasyonu kapsamında 4. dalga operasyonun pazartesi günü gerçekleşeceği konuşuluyor..

Kobe Bryant transferinde kader günü!

Kobe Bryant transferinde kader günü! NBA'in lokavta gitmesinin ardından gözünü NBA'ya çeviren Beşiktaş, Kobe Bryant ile bir araya geliyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER