Temmuz 2011 Haberleri

Hakan Şükür'ün yerine Erman Toroğlu!

Hakan Şükür'ün yerine Erman Toroğlu! Son Kale programından Reha Muhtar ile kavga ederek olaylı bir şekilde ayrılan Erman Toroğlu TRT'ye mi geçiyor?

Hakemlerden böbrek hastalarına moral

Hakemlerden böbrek hastalarına moral Gaziosmanpaşa Hastanesi Organ Nakli Merkezi'nin dün ilginç konukları vardı. Hastaları sevindiren konuklar hakemlerden başkası değildir..

Diego Lugano'nun sırrı ortaya çıktı

Diego Lugano'nun sırrı ortaya çıktı Emenike’nin, forma giymeden Spartak Moskova’ya satılmasının ardından gözler savunmanın belkemiği Diego Lugano’ya döndü.

İnegölspor'dan çifte transfer

İnegölspor'dan çifte transfer Spor Toto 3.Lig takımlarından İnegölspor, Bucaspor'dan stoper Alişan Ural ve Turgutluspor'dan santrfor Mümin Aysever'i transfer etti.

Denizlispor'da çalışmalar sona erdi

Denizlispor'da çalışmalar sona erdi Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un basın sözcüsü Turgay Mersin, Isparta Davraz'daki ilk etap çalışmalarının sona erdiğini söyledi.

F.Bahçe'de Lugano'nun alternatifi hazır

F.Bahçe'de Lugano'nun alternatifi hazır Belçika basınına göre Fenerbahçe, Juventus'a gitmesi gündemde olan Lugano'nun yerini Gent takımının 29 yaşındaki savunma oyuncusu Stef Wils ile dolduracak.

Fatih Terim bu 3 yıldızı mutlaka istiyor!

Fatih Terim bu 3 yıldızı mutlaka istiyor! Yeni sezona bomba gibi girmek isteyen ve şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER