Şubat 2010 Haberleri

Gaziantepspor'dan taraftara çağrı

Gaziantepspor'dan taraftara çağrı Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un kulüp başkanı Ünsal Göksen, ''Kocaelispor maçını da kazanmak istiyoruz'' dedi.

2011 için destek bekleniyor

2011 için destek bekleniyor 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Oyunları Genel Koordinatörü Nihat Doker, bu organizasyonun başarıya ulaşması için herkesin desteğine ihtiyaçları bulunduğunu söyledi.

Canaydın Polat'a rakip oluyor!

Canaydın Polat'a rakip oluyor! Galatasaray'da başkan adayı olan Adnan Öztürk eski başkan Canaydın'ın da desteğini aldı. Öztürk'ün bir başka destekçisi ise...

Bursaspor taraftarıyla kucaklaşacak

Bursaspor taraftarıyla kucaklaşacak Kulüpten yapılan açıklamada, Bursaspor'un yarınki antrenmanının taraftara açık olacağı bildirildi.

G.Saray'ın play-off avantajı

G.Saray'ın play-off avantajı TBBL'deki derbi maçta Beşiktaş Cola Turka'yı 85-61 yenen Galatasaray'ın antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, yükselen form grafiklerine dikkati çekti.

A2'de derbi heyecanı yaşanacak

A2'de derbi heyecanı yaşanacak A2 Futbol Ligi Marmara Grubu 3. devre 26. hafta maçında Fenerbahçe ile Galatasaray yarın karşı karşıya gelecek.

Mehmet Okur double yaptı

Mehmet Okur double yaptı NBA'de Utah Jazz'ın deplasmanda Los Angeles Clippers'a 108-104 yenildiği maçta, milli basketbolcu Mehmet Okur ''double-double'' yaptı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER