1.LİG

Gaziantepspor'dan taraftara çağrı

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un kulüp başkanı Ünsal Göksen, ''Kocaelispor maçını da kazanmak istiyoruz'' dedi.

Gaziantepspor'dan taraftara çağrı

Göksen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karşıyaka, Mersin İdmanyurdu ve son olarak da deplasmanda Çaykur Rizespor'u yenerek üst üste üçüncü galibiyete ulaşmayı başardıklarını, Kocaelispor maçını da kazanarak galibiyet serisini dörde çıkartmak istediklerini söyledi.

Deplasmanda zorlu rakipleri Çaykur Rizespor karşısında önemli bir galibiyete daha imza attıklarını ifade eden Göksen, ''Futbolcularımız bu maçta üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirerek haklı bir galibiyet aldılar. Hem teknik heyeti, hem de futbolcularımı kutluyorum ve daha da büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum'' diye konuştu.

Çaykur Rizespor galibiyeti ile ligde orta sıralara yükselmeyi başardıklarını dile getiren Göksen, şöyle konuştu:

''Takım olarak, sezon başından beri üst sıralara yükselmek ve hak ettiğimiz yere gelebilmek için mücadele ediyoruz. Ancak, ligi uzun ve zorlu bir maraton. Her zaman hedeflenen sonuçlara ulaşabilmek mümkün olmuyor. Birçok maçta, beklenmedik şekilde puan kayıpları yaşadık. Özellikle, kendi sahamızda kaybettiğimiz puanlar, bizi sıkıntıya soktu. Ama, şimdi takım olarak iyi bir çıkış yakaladık.

Üst üste kazandığımız 3 maç bizi, sıralamada önemli bir konuma getirdi ve takımda iyi bir hava var. Ancak, aldığımız başarılı sonuçlar bizi rehavete sokmamalı. Her maç bizim için önemli ve her zaman için önümüze bakmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Çaykur Rizespor maçı geride kaldı, şimdi tüm dikkatlerimizi Kocaelispor maçına yönelttik. Tek düşüncemiz, kendi sahamızda bu maçı da kazanarak, 3 puana sahip olabilmek. Başka bir sonucu düşünmek dahi istemiyoruz. İşimiz kolay değil, rakibimiz şu anda alt sıralarda bulunmasına karşın, çok güçlü ve yetenekli oyuncuları var. Onlar da bir çıkış yakalamak için bu maça galibiyet için çıkacaklar.''

Göksen, Kocaelispor maçını kazanmak için taraftarları sahada görmek istediklerini ve bu desteğe de çok ihtiyaçları olduğunu da sözlerine ekledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER