Şubat 2010 Haberleri

Metin Keçeli'nin unutmadığı maç

Metin Keçeli'nin unutmadığı maç Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Metin Keçeli, Beşiktaş Dergisi'nin mart ayı sayısında yer alan röportajında, samimi açıklamalarda bulundu.

Giresunspor'un ilk 6'ı hedefi

Giresunspor'un ilk 6'ı hedefi Hafta sonu sahasında Boluspor ile karşılaşacak Giresunspor'da, teknik direktör Levent Eriş, ilk 6 hedefi iddialarını sürdürebilmek için maçı kazanmak zorunda olduklarını bildirdi.

Türk boksöre yapılan büyük ayıp

Türk boksöre yapılan büyük ayıp WBC Avrupa ve Kıtalararası Şampiyonu Selçuk Aydın kendisine yapılan ayıbı şu sitem dolu sözlerle dile getirdi...

Rubin Kazan Belek'te kamp yapıyor

Rubin Kazan Belek'te kamp yapıyor Rusya Süper Lig takımlarından Rubin Kazan, Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesinde kamp yapıyor.

Oğuz Çetin'li Milliler tarihe geçiyor

Oğuz Çetin'li Milliler tarihe geçiyor Milli Takım Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin, Türk Milli Takımı'nın başında sahaya çıkacak 42. teknik adam olacak.

Bu da Aydın'ın Alex De Sozua'sı

Bu da Aydın'ın Alex De Sozua'sı Aydın'da Geleneksel olarak gerçekleşen deve güreşleri festivallerinde ilginç isimler güreşlere ayrı bir renk katıyor.

Sivasspor'un kalesi çöktü

Sivasspor'un kalesi çöktü Turkcell Süper Lig'de geride kalan 23 maçta kalesinde 41 gol gören Sivasspor, 17 takım arasında ligin en fazla gol yiyen ekibi olarak göze çarptı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER