Şubat 2010 Haberleri

Hiddink'in vazgeçemediği yardımcı

Hiddink'in vazgeçemediği yardımcı İlk yardımcısı olarak Oğuz Çetin'i seçen Türk Milli Takımı'nın yeni patronu Hiddink'in, 2. yardımcı olarak istediği isim..

O isim değil forma reklamı

O isim değil forma reklamı Federasyonu’nun Tam Saha Dergisi’nde yer alan bir hakem anısı herkesi çok güldürdü. İşte tam Türklere has fıkra gibi yaşanmış bir anı.

Roberto Carlos takımını yaktı

Roberto Carlos takımını yaktı Santos'un Corinthians'ı 2-1 yendiği maçta Roberto Carlos ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Hiddink'ten Fenerliler'e ağır darbe

Hiddink'ten Fenerliler'e ağır darbe Türkiye'deki ilk maçında Aydınspor'a 6-1 yenilen Hiddink, soyunma odasında sefilleri oynayan futbolculara ağır bir darbe indirdi.

İzmirliler de bahar havası

İzmirliler de bahar havası Bank Asya 1. Lig'deki İzmir ekipleri Bucaspor, Altay ve Karşıyaka 24. haftayı 3 puanla kapatırken, Bucaspor 2. sıra için avantaj elde etti.

Boğazın boğası ringlere dönüyor

Boğazın boğası ringlere dönüyor Sinan Şamil Sam profesyonel boksta, önemli unvanlara ulaştıktan sonra ayrıldığı ringlere yeniden dönmeye hazırlanıyor.

Mahkeme kararıyla gençlik yaramadı

Mahkeme kararıyla gençlik yaramadı Şampiyon bir güreşçi olabilmek uğruna, tam 31 yıl önce mahkemeye başvurarak yaşını küçülten Halil Öz spor hayatında yaşadıklarını anlattı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER