Şubat 2010 Haberleri

Alex'in olmayışı işimizi kolaylaştırmaz

Alex'in olmayışı işimizi kolaylaştırmaz Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Fenerbahçe'yi İstanbul'da yenmek istediklerini söyledi.

F.Bahçe'de G.Birliği maçı hazırlıkları

F.Bahçe'de G.Birliği maçı hazırlıkları Fenerbahçe, Süper Lig'de Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü...

Kayseri'den G.Saray'a Turan tuzağı

Kayseri'den G.Saray'a Turan tuzağı Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, G.Saray'dan intikam alacaklarını belirterek ilginç açıklamalarda bulundu.

Bursaspor'u rahatlatan açıklama

Bursaspor'u rahatlatan açıklama Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Bursaspor'un Diyarbakır'da çok güzel ağırlanacağını söyledi.

Ronaldo'ya <font color='#CC66CC'>mor</font> krampon

Ronaldo'ya <font color='#CC66CC'>mor</font> krampon Nike'ın, adeta bir arabada yer alan özellikleri barındıran "Mercurial Vapor SuperFly II kramponu"nu Ronaldo tanıttı..

F.Bahçe için atılan komik başlıklar

F.Bahçe için atılan komik başlıklar F.Bahçe Belediye karşısında o alışılmış mağlubiyetlerinden birini daha alınca, birçok kimse ironinin arka sokaklarına sığındı!

O günkü formasını saklıyor

O günkü formasını saklıyor Beşiktaş'ın Alman futbolcusu Michael Fink, ligin ilk yarısında Fenerbahçe'ye attığı gol için şunları söyledi...

TREND HABERLER
TREND HABERLER