Kasım 2010 Haberleri

4 büyüklere kesintisiz ulaşım!

4 büyüklere kesintisiz ulaşım! TTNET, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a gelir getirecek ''internet sponsorluğu'' projesini uygulamaya koydu.

Merakla beklenen maçın bilet fiyatları

Merakla beklenen maçın bilet fiyatları Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın Regal Barcelona ile yapacağı maçın biletleri yarın satışa çıkacak.

Trabzonspor O'na teklif yaptı mı?

Trabzonspor O'na teklif yaptı mı? Trabzonspor Kulübü, İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Gökhan Süzen ile ilgili haberlere açıklama yaptı.

Sanal alemde El Clasico geyikleri

Sanal alemde El Clasico geyikleri Barcelona'nın el clasico'da real madrid'i 5-0 gibi tarihi bir skorla yenmesi sanal alemde de günün konusu oldu!..

Wikileaks'deki Trabzon iddialarına yanıt

Wikileaks'deki Trabzon iddialarına yanıt Dünyayı karıştıran Wikileaks belgelerine Trabzobnspor'un da adı karışmıştı... Bakan Özak'tan iddialara yanıt gecikmedi...

Ersan Gülüm'den F.Bahçe açıklaması

Ersan Gülüm'den F.Bahçe açıklaması Ersan Adem Gülüm, Fenerbahçe ile ilgili hakkında çıkan transfer haberlerine cevap verdi..

Çorum'da teknik direktör arayışları

Çorum'da teknik direktör arayışları 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Çorumspor, Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maç için Malatya'ya gitti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER