Kasım 2010 Haberleri

Elano Fiorentina'nın radarına girdi

Elano Fiorentina'nın radarına girdi İsmi sürekli olarak Santos ve Inter ile anılan Brezilyalı yıldıza bir Çizme ekibi daha talip oldu.

Dortmund'da Lucas Barrios krizi

Dortmund'da Lucas Barrios krizi Bundesliga lideri Borussia Dortmund'da Paraguaylı forvet Lucas Barrios, sakatlığı nedeniyle 2 maçta forma giyemeyecek.

Bursa'da Volkan ve Sercan'ın durumu

Bursa'da Volkan ve Sercan'ın durumu Bursaspor, 5 Aralık Pazar günü Beşiktaş ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Sahada yüzünü böyle dağıttılar!<font color='#3333FF'> (Video)</font>

Sahada yüzünü böyle dağıttılar!<font color='#3333FF'> (Video)</font> Chicago Blackhawks ile Los Angeles Kings arasında oynana maça iki oyuncunun ölümüne kavgası damgasını vurdu.

G.Saray bu maçı kazanmak zorunda!

G.Saray bu maçı kazanmak zorunda! Galatasaray, Kasımpaşa ile 4 Aralık Cumartesi günü yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.Bu maç G.Saray için çok önemli..

3 dakikaya tam 20 bin dolar!

3 dakikaya tam 20 bin dolar! Ali Sami Yen’in yıkımı açısından tarihe geçen derbinin kazananı Beşiktaş’tı ama daha çok kazananı Ali Kuçik’ti.

Avrupa'dan zaferle dönme sözü verdiler!

Avrupa'dan zaferle dönme sözü verdiler! Eczacıbaşı VitrA Bayan Voleybol Takımı Antenörü Micelli, deplasmandan galibiyet alacaklarına inandığını ifade etti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER