Kasım 2010 Haberleri

Avrupa Şampiyonası kuraları çekildi

Avrupa Şampiyonası kuraları çekildi 2010-2011 Avrupa Şampiyonası elit tur ve 2011-2012 Avrupa Şampiyonası 1. ön eleme turu kuraları çekildi.

Yeni Malatya'nın en önemli maçı

Yeni Malatya'nın en önemli maçı Yeni Malatyaspor'un başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, yarın sahalarında Çorumspor ile yapacakları maçın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Bu maçın biletleri sadece 1 lira

Bu maçın biletleri sadece 1 lira Turgutluspor-Bandırmaspor maçı biletleri, yönetim kurulu kararıyla 1 Lira olarak belirlendi.

Trabzon-Buca maçının biletleri satışta

Trabzon-Buca maçının biletleri satışta Trabzonspor ile Bucaspor arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılacak karşılaşmanın biletleri satışa çıktı.

Beşiktaş'tan Tunceli'ye anlamlı yatırım

Beşiktaş'tan Tunceli'ye anlamlı yatırım Nedim Sarsmaz ve Ufuk Pak, Tunceli'de açmayı planladıkları spor okulları için incelemelerde bulundu.

El Clasico İddaacılara yaradı

El Clasico İddaacılara yaradı Barcelona-Real Madrid maçında, tek maç kuponunda ciro 5,6 milyon TL olurken, dünkü toplam ciro ise 14 milyon TL olarak gerçekleşti.

Özgörkey'den ilginç F.Bahçe iddiası

Özgörkey'den ilginç F.Bahçe iddiası Geçtiğimiz hafta Galatasaray Yönetimi'nden istifa eden Cemal Özgörkey sarı-kırmızılı yönetimi Kanaltürk ekranlarından eleştirdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER