Kasım 2010 Haberleri

Adana altılısı ne kadar verdi?

Adana altılısı ne kadar verdi? Türkiye Jokey Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre altılı ganyan 1, 11, 8, 2, 4/1/2, 1 şeklinde sonuçlandı.

PFDK bugünü de boş geçmedi!

PFDK bugünü de boş geçmedi! Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) bugün yaptığı toplantıda gündemindeki maddeleri görüştü.

3. Lig'de haftanın hakemleri belli oldu

3. Lig'de haftanın hakemleri belli oldu 3. Lig 3. Grup'ta 2 Aralık Perşembe günü yapılacak 14. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

2. Lig'de haftanın hakemleri belli oldu

2. Lig'de haftanın hakemleri belli oldu 2. Lig Beyaz Grup'ta yarın yapılacak 15. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

Maç öncesi Banvit'e büyük engel

Maç öncesi Banvit'e büyük engel Banvit, Eurocup'ta Oldenburg takımı ile bu akşam yapacağı karşılaşma için maçın oynanacağı kente olumsuz hava koşulları nedeniyle hala ulaşamadı.

Beşiktaş'ı zorlayacak maç

Beşiktaş'ı zorlayacak maç Beşiktaşlı futbolcu Ersan Adem Gülüm, Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımı ile gruptaki en zor maçlarını oynayacaklarını ifade etti.

Mourinho için ölmeye hazırım!

Mourinho için ölmeye hazırım! FC Inter'in Hollandalı yıldısı Wesley Sneijder, eski teknik direktörü Jose Mourinho için ölebileceğini ifade etti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER