Kasım 2010 Haberleri

Umut Bulut bu habere çok sevindi!

Umut Bulut bu habere çok sevindi! Umut Bulut'un başarılı performansından etkilenen Aycan ve Şener Şahin çifti, çocuklarına Umut Bulut ismini verdi.

Adana maç hazırlıklarına eksik başladı

Adana maç hazırlıklarına eksik başladı Adanaspor, 5 Kasım Pazar günü deplasmanda yapacağı Çaykur Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Trabzonspor'dan WikiLeaks açıklaması

Trabzonspor'dan WikiLeaks açıklaması Trabzonspor'un isminin WikiLeaks belgelerin geçmesi herkesi şaşırttı. Konuyla ilgili olarak kulüpten ve Sadri Şener'den açıklama geldi.

Samet Aybaba'dan Trabzon yorumu

Samet Aybaba'dan Trabzon yorumu Trabzonspor ile karşılaşacak Bucaspor'un teknik direktörü Samet Aybaba açıklamalar yaptı..

G.Saray Ocak'ta bombayı patlatacak!

G.Saray Ocak'ta bombayı patlatacak! İngiliz basınında çıkan haberlere Galatasaray Tottenham'da forma giyen yıldız futbolcunun peşinde..

Milliler'in Hollanda sevgisi bir başka!

Milliler'in Hollanda sevgisi bir başka! 15 Yaş Altı Milli Takımı, Mersin'de yaptığı hazırlık maçında Hollanda'yı 3-0 yendi.

Boluspor <font color='#3333FF'>dikenli yollara </font>kendini hazırladı!

Boluspor <font color='#3333FF'>dikenli yollara </font>kendini hazırladı! Boluspor'un kulüp başkanı Emin Semercioğlu, Süper lig için dikenli yollardan geçmek zorunda olduklarını söyledi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER