Eylül 2021 Haberleri

Trabzonspor Süper Lig'de rekor kırdı

Trabzonspor Süper Lig'de rekor kırdı Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde deplasmanda yenilmezlik serisini sürdürerek bu alanda rekor kırdı.

Beşiktaş maçı sonrası dünya Balotelli'yi konuşuyor

Beşiktaş maçı sonrası dünya Balotelli'yi konuşuyor Adana Demirsporlu Mario Balotelli'nin Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a yaptığı hareket, dünya basınının gündeminde de yer aldı.

Beşiktaş'a kötü haber! Rachid Ghezzal'in durumu belli oldu

Beşiktaş'a kötü haber! Rachid Ghezzal'in durumu belli oldu Beşiktaş'ın Adana Demirspor maçında forma giyen ve maçta sakatlanan Rachid Ghezzal'in durumu belli oldu.

Radamel Falcao yeni takımında golünü attı

Radamel Falcao yeni takımında golünü attı İspanya 1. Futbol ligi'nin (La Liga) 6. haftasında deplasmanda Athletic Bilbao ile karşılaşan Rayo Vallecano, son dakikada Radamel Falcao'nun attığı golle zorlu rakibini 2-1 mağlup etti.

Trabzonspor'da Nwakaeme tehlikesi! Tamam mı devam mı?

Trabzonspor'da Nwakaeme tehlikesi! Tamam mı devam mı? Trabzonspor ile masaya oturacak olan Anthony Nwakaeme'de büyük bir tehlike Karadeniz ekibini bekliyor. Trabzonspor üç ay içerisinde oyuncusuyla sözleşme yenilemezse, Nwakaeme yurt dışında başka bir takıma imza atabilecek.

Galatasaray'da Marcao alarmı!

Galatasaray'da Marcao alarmı! Galatasaray'ın, Alanyaspor'a sahasında kaybetmesinin ardından zaman zaman savunmada yaşanan problemler ve geriden oyun kurmakta yaşanan sıkıntılar yeniden gündeme geldi.

Ali Koç'tan TFF ve MHK'ya çağrı!

Ali Koç'tan TFF ve MHK'ya çağrı! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Lig'de 5. haftada Alanyaspor'a mağlup oldukları maç sonrası açıklamalar yaptı. Ali Koç, TFF ve MHK'ya çağrıda bulundu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER