Şubat 2021 Haberleri

Süper Lig'de şampiyon kim olacak? Müthiş kehanet

Süper Lig'de şampiyon kim olacak? Müthiş kehanet Süper Lig ile ilgili tü futbolseverleri ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Futbol liglerine dair tahminlerde bulunan ve çoğu kez tahminlerini tutturan 'Süper Bilgisayar' uygulaması bu sene 'Süper Lig'de şampiyon kim olacak?' sorusuna cevap verdi.

Şubat ayı Fenerbahçe'ye kabus oldu

Şubat ayı Fenerbahçe'ye kabus oldu Fenerbahçe sadece 3 gün içinde iki kritik mağlubiyeti, iki önemli hedefinde aldı. Ligde liderliği kaybeden Erol Bulut'un takımı, kupaya da çeyrek finalde havlu attı.

Fatih Terim uyarmıştı! Dediğini yaptı

Fatih Terim uyarmıştı! Dediğini yaptı Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde kazanan 1-0'lık skorla Galatasaray oldu. Derbi bitti ancak tartışmaları bitmedi.

Nihat Kahveci'den çarpıcı Emre Belözoğlu iddiası

Gündemi sarsacak Emre Belözoğlu iddiası! Süper Lig'de zirveyi ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, kupada da Başakşehir'e 2-1 yenilip turnuvaya veda etti. Yenilgi sonrası Erol Bulut eleştiri oklarının hedefi haline gelirken emektar futbolcu Nihat Kahveci gündemi sarsacak bir iddia ortaya attı.

Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a:

Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a: "Stat amiri misin?" Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 1-0 mağlup ettikten sonra sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç'un tribündeki davranışlarını anlattı. Mustafa Cengiz, Ali Koç'a 'Stat amiri misin?' diye soru sordu.

MHK hakem hatalarına son vermek istiyor

MHK hakem hatalarına son vermek istiyor Bugün internet üzerinden yapılacak toplantıya tüm hakemlerin katılması konusunda bir talimat verildi.

Arda Turan PFDK'ya sevk edildi

Arda Turan PFDK'ya sevk edildi Arda Turan PFDK'ya tedbirli olarak sevk edildiği için karar açıklanana kadar resmi maçlarda forma giyemeyecek. Tecrübeli futbolcu bu akşam kupadaki maçı kaçıracak.

TREND HABERLER
TREND HABERLER