Şubat 2021 Haberleri

Beşiktaş'tan Josef De Souza'ya tam not

Beşiktaş'tan Josef De Souza'ya tam not Beşiktaş'ın Konyaspor'u 1-0 yendiği maçta Josef de Souza ortaya koyduğu performansla tüm futbolseverlerden tam not aldı.

Floriana Messina sunuculuk yeteneklerini ringlere taşıyacak

Güzel sunucu ringlere çıkmaya hazırlanıyor Sunuculuk yapan İtalyan isim Floriana Messina ekran karşısındaki yeteneklerini ringlerde de sergilemeye hazırlanıyor.

Dış basın Fenerbahçe Galatasaray derbisi ile ilgili bunları yazdı!

Dış basın derbi ile ilgili bunları yazdı! Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'yi 1-0 yenen Galatasaray, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Dış basın ise bu galibiyeti manşetlerine taşıdı. İşte derbi ile ilgili dış basının yazdıkları...

Mesut Özil ile ilgili o detay derbi gecesine damga vurdu

Mesut Özil ile ilgili o detay derbi gecesine damga vurdu Fenerbahçe Galatasaray derbisinde maçın 63. dakikasında Mert Hakan Yandaş yerine oyuna dahil olan Mesut Özil, istatistikleriyle de tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

Ali Koç'un Galatasaray talihsizliği

Ali Koç'un Galatasaray talihsizliği Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile ilgili ilginç bir istatistik ortaya çıktı. Ali Koç'un sarı lacivertlilerin başkanlığına geldiğinden beri Galatasaray karşısında galibiyet yüzü görmediği tespit edildi.

Derbi sonrası Erol Bulut'tan hakemlere eleştiri

Derbi sonrası Erol Bulut'tan hakemlere eleştiri Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, Galatasaray'a 1-0 mağlup oldukları maç sonrası hakemlere yönelik eleştirilerde bulundu.

Fatih Terim derbi sonrası konuştu

"Oradan herkes kabadayıdır!" Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 1-0 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER