Şubat 2021 Haberleri

Serhat Akın Fenerbahçe'nin yeni hocasını duyurdu

İşte Fenerbahçe'nin yeni hocası! Fenerbahçe'de dün akşam Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde oynanan Başakşehir maçının ardından Sarı-Lacivertli camiada Erol Bulut'un takımdaki geleceği tartışılmaya başlandı.

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş pişmanlığı!

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş pişmanlığı! Galatasaray karşısında sahadan 1-0 mağlup ayrılan Fenerbahçe'de Pelkas ve Gustavo'nun sakatlıkları takımı ciddi yönde etkilerken teknik direktör Erol Bulut, orta sahada Ozan-Sosa ve Mert Hakan üçlüsüne yer verdi.

Uğur Çakır'a İngiltere Premier Lig'den talip çıktı

Uğurcan Çakır'a 2 talip birden! Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır, performansıyla birçok takımın dikkatini çekmeye başladı. Çakır'a İngiltere Premier Lig'den 2 talip olduğu öğrenildi.

Ali Koç ve Erol Bulut arasında gündemi sarsan konuşma!

Ali Koç faturayı Erol Bulut'a kesti Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Galatasaray'a 1-0 yenildiği maç sonrası başkan Ali Koç'un yönetimle bir araya gelerek faturayı Erol Bulut'a kestiği öne sürüldü.

Dünya bu takası konuşacak! Ronaldo'nun yeni takımı...

Dünya bu takası konuşacak! Ronaldo'nun yeni takımı... İngiliz basını Cristiano Ronaldo ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek bir transfer iddiasını ortaya attı. Haberde Portekizli yıldızın Juventus'tan ayrılarak yeniden İngiltere'ye döneceği belirtilirken, Ronaldo'nun yerine de bir başka yıldız ismin Juventus'a transfer olacağı iddia edildi.

Yusuf Günay'dan Fenerbahçe'ye cevap!

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye cevap! Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Fenerbahçe Yöneticisi Kemal Danabaş'ın kendilerine yönelik "Riyakar" sözlerine yanıt verdi.

Fenerbahçe'den olay Arda Turan açıklaması!

Fenerbahçe'den olay Arda Turan açıklaması! Galatasaray hakkında sert sözler sarfeden Fenerbahçeli yönetici Kemal Danabaş, Arda Turan ile ilgili sarı kırmızılı camiayı kızdıracak sözler söyledi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER