GALATASARAY

Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a: "Stat amiri misin?"

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 1-0 mağlup ettikten sonra sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç'un tribündeki davranışlarını anlattı. Mustafa Cengiz, Ali Koç'a 'Stat amiri misin?' diye soru sordu.

Galatasaray, yeni transferleri için Telekom Stadı'nda imza töreni düzenledi. Başkan Cengiz, "Başta Onyekuru olmak üzere tüm yeni oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Teklifler olmasına rağmen bizi seçtiler. Galatasaray'ı seçtiler. Bu çok önemli. Gol yediğimizde kimlerin el şaklattığını iyi biliyorum. Fenerbahçe'yi yendiğimizde kimlerin üzüldüğünü çok iyi biliyorum. Yönetim olarak haziranda olmayabiliriz. Büyük ihtimalle öyle görünüyor. Çünkü ibra etmeyecekler." diye konuştu.

ALLAH AŞKINA YAPMAYIN

Olaylı Fenerbahçe derbisine değinen Mustafa Cengiz, "Sevgili Neşet Ertaş'ın dediği gibi; yazımızı, kışa çevirmeye çalıştılar. Mağlup olmak da bunu kabul etmek de bir onur. 21 yıldır Kadıköy'de kazanamadık. VAR geldiğinden beri mağlup olmuyoruz. Hakem maça etki etti deniyor. Hadi ofsayt golünüzü verdi. Kaç kaç oldu? 1-1. Bizim penaltılar var. Verilmeyen kırmızı kartlar var. Sonuca etki eden kararlar bizim aleyhimize. Allah aşkına yapmayın ya." dedi.

ÜSTÜMÜ KİMSE ARAYAMAZ

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Derbide oradaki görevli listeye bakılmasını istedi, 29 kişi listeye baktık. Çok kırıldım. Benim üstümü kimse arayamaz. Devlete karşı geldiğimden değil. Oradaki görevli kim üstümü arıyor? 29 kişi girdik, bu 29 kişiden de rahatsız oldular. Gittik, yendik. Ali Koç iyi insandır ama bambaşka birine dönüştü. Stat amiri gibi herkese ayar verdi. Sinkaflı laflar etmiş diyorlar. İyi ki duymadım. Ben Gaziantepliyim." yorumunu yaptı.

SAĞLIKÇILAR MI?

Cengiz, "Sağlık çalışanı adı altında seyirci sokulacakmış diye duyduk. Valiliğe yazı yazdık. Stat ana baba günüydü. Bu adamlar sağlık çalışanı mı dedim. Hiç sağlıkçı gibi değillerdi. Çok ağır küfür ettiler." dedi.

ÇİFTE İMZA ATILIYOR

Mustafa Cengiz, "Limitleri açıklayın dedim ama mahremiyetten dolayı açıklayamayız dediler. Ben de bunun üstüne kendi limitimizi açıkladım. Diğer kulüpler açıklamadı. Çifte imzalar atılıyor. Bir oyuncuya nasıl 3 milyon euro veriyorsunuz?" dedi.

OPSİYON HOCA'DAN

Fatih Terim'in sezon sonu bitecek mukavelesini değerlendiren Mustafa Cengiz, "Opsiyonu koyduran Fatih hocamız; 2+3! Fatih Terim biz yönetimde olursak zaten bizimle devam edecek." dedi.

ŞİFRE 1907

Başkan Cengiz, "Nihat Özdemir'e sordum. Sağlık çalışanlarına izin verildi mi, dedim. 'Hayır' dedi. Bence sözlü olarak 150 kişiye izin verildi fakat bu sayı 1500 kişi oldu. Şifre 1907 diye söyleyip, herkesi stadyuma sokmak hiç hoş olmadı." dedi.

EVİME DÖNDÜM

Henry Onyekuru, "Tekrar burada olmak, evime dönmek inanılmaz bir duygu. Ne zaman buraya gelsem, kendimi çok mutlu hissediyorum. İnşallah geçmiş yıllarda olduğu gibi bir şampiyonluk daha yaşarız." ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE BENİ İSTEDİ

Mustafa Muhammed, "Geçen sezon Fenerbahçe'den teklif geldi ama Galatasaray'da olduğum için daha mutluyum. Burada aile gibi ortam var. Hocam ve herkes bana çok yardımcı oluyor." dedi.

KULÜBÜ TANIYORUM

ABD'li bek DeAndre Yedlin, "Küçükken, Amerika'da futbol henüz yaygın değilken çok az takım biliniyordu. Bildiğim takımlardan biri Galatasaray'dı. Umarım takımımla şampiyonluk yaşarım." dedi.

RAKİP OLMUŞTUM

Gedson Fernandes, "Galatasaray'a rakip olmuştum. İnanılmaz bir taraftarı var. Umarım salgından sonra onların önünde de oynarım. Evimde gibiyim. Umarım şampiyonluk sevinci yaşarım." dedi.

O OYUNCU HALİL!

Yeni transferlerden Halil Dervişoğlu, "5'i bir yerde" sloganlı törende yer almadı. Galatasaray'ın, "1 futbolcumuzda korona tespit edilmiştir." açıklamasındaki ismin Halil olduğu belirtildi.

Yorumlar 1 yorum