SÜPER LİG

Süper Lig'de şampiyon kim olacak? Müthiş kehanet

Süper Lig ile ilgili tü futbolseverleri ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Futbol liglerine dair tahminlerde bulunan ve çoğu kez tahminlerini tutturan 'Süper Bilgisayar' uygulaması bu sene 'Süper Lig'de şampiyon kim olacak?' sorusuna cevap verdi.

Süper Lig'de şampiyon kim olacak? Müthiş kehanet

24 hafta sonunda Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe 48'er puanla ilk 3 sırayı paylaşırken şampiyonluk ve küme düşmeyle ilgili müthiş bir kehanet ortaya atıldı.

Futbol ligleri için yaptığı tahminlerde yakaladığı başarıyla dikkat çeken 'Süper Bilgisayar' uygulaması, bu senenin şampiyonunu da belirledi.

Süper Bilgisayar, ligde geçtiğimiz 24 haftanın istatistikleri ve form durumları üzerinden değerlendirme yaparak matematiksel olarak bir tahminde bulunuyor.

88 PUANLA ŞAMPİYON GALATASARAY

Bilgisayarın lig sonu tahminine göre Galatasaray 27 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 88 puanla şampiyon oluyor.

86 PUANLA İKİNCİ FENERBAHÇE

Ligin 2. sırasında ise 86 puanla Fenerbahçe yer alıyor. Sarı lacivertliler 26 galibiyet, 8 beraberlik ve 6 yenilgiyle ligi tamamlıyor.

82 PUANLA ÜÇÜNCÜ BEŞİKTAŞ

40 maç sonunda 25 galibiyet, 7 beraberlik, 8 yenilgi alan Beşiktaş, Süper Lig'i 3. bitiren ekip.

BAŞAKŞEHİR KÜME DÜŞÜYOR!

Süper Bilgisayar'ın bu tahminlerinin yanı sıra küme düşme potasıyla ilgili sonucu şoke etti.

Tahmine göre Gençlerbirliği, Denizlispor, Erzurumspor'un yan ısıra son şampiyon Başakşehir, Süper Lig'e veda eden takımlar oluyor.

Ligi 18. sırada tamamlayan Başakşehir, 8 galibiyet, 11 beraberlik ve 21 mağlubiyetle TFF 1. Lig'e düşüyor.

TAHMİN GERÇEKLEŞİRSE LİG TARİHİNDE BİR İLK OLACAK

Eğer bu tahmin gerçekleşirse tarihte eşi görülmemiş bir şekilde geçtiğimiz sene ligi şampiyonlukla tamamlayan Başakşehir, bu sene küme düşmüş olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER