Nisan 2019 Haberleri

Toplantılara katılmayan Galatasaray'ın cezaları birikiyor

Toplantılara katılmayan Galatasaray'ın cezaları birikiyor Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ile oynadığı derbi maçta yaşanan olayların ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından cezalara çarptırılan Galatasaray, bu kararlara tepki olarak basın toplantılarına katılmamaya devam ediyor. Toplantılara katılmama cezaları da gün geçtikçe katlanıyor.. Ayrıntılar haberimizde..

Burnley ile karşılaşan Tottenham uzatmalarda kazandı

Burnley ile karşılaşan Tottenham uzatmalarda kazandı İngiltere Premier Lig'de Tottenham, zorlandığı maçta konuk ettiği Burnley'i uzatmada attığı golle 1-0 yendi.

Arel Üniversitesi Pınar Karşıyaka'ya geçit vermedi

Arel Üniversitesi Pınar Karşıyaka'ya geçit vermedi Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol, konuk ettiği Pınar Karşıyaka'yı 91-79 yendi.

Nuri Şahin Borussia Dortmund'da çiçeklerle karşılandı

Nuri Şahin Borussia Dortmund'da çiçeklerle karşılandı Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund, iç sahada Werder Bremen ile oynadığı lig maçı öncesi eski futbolcusu Nuri Şahin'e teşekkür etti.

Fenerbahçe sözleşmesini 3 yıl daha uzattı

Fenerbahçe sözleşmesini 3 yıl daha uzattı Fenerbahçe Beko, takım kaptanı Melih Mahmutoğlu’nun sözleşmesinin üç yıl daha uzatıldığını açıkladı.

Beşiktaşlı taraftarlar derbi biletlerini 10 dakikada tüketti

Beşiktaşlı taraftarlar derbi biletlerini bakın kaç dakikada tüketti Beşiktaş taraftarından derbiye yoğun ilgi.... Galatasaray derbisi öncesi Beşiktaşlı taraftarlar için satışa sunulan biletler 10 dakikada tükendi.

Talisca için resmi açıklama geldi! Sahalara ne zaman dönecek?

Talisca için resmi açıklama geldi! Sahalara ne zaman dönecek? Çin’de fırtına gibi esen Anderson Talisca büyük şanssızlık yaşadı.. Sakatlandığı açıklanan yıldız futbolcunun sahalara ne zaman döneceği açıklandı.. Ayrıntılar haberimizde...

TREND HABERLER
TREND HABERLER