Nisan 2018 Haberleri

Fatih Terim’den flaş Şenol Güneş açıklaması!

Fatih Terim’den flaş Şenol Güneş açıklaması! Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim 2-0 kazandıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Terim Beşiktaş'ın Türkiye'deki en iyi kadroya sahip olduğunu ve Şenol Güneş'in bu takımda büyük emeği olduğunu söyledi.

Galatasaray-Beşiktaş derbisinde seyirci rekoru!

Galatasaray-Beşiktaş derbisinde seyirci rekoru! Spor Toto Süper Lig'de oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisini 50 bin 304 biletli izleyicinin takip ettiği ve bu rakamın sezon rekoru olduğu duyuruldu.

Napoli şampiyonluk yarışında geriye düştü

Napoli şampiyonluk yarışında geriye düştü İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 35. haftasında Napoli, deplasmanda Fiorentina'ya 3-0 mağlup olarak şampiyonluk yolunda yara aldı.

Kumluca'da başpehlivan Ali Gürbüz oldu

Kumluca'da başpehlivan Ali Gürbüz oldu Antalya'nın Kumluca ilçesinde düzenlenen "19. Tarım ve Seracılık Festivali" kapsamında gerçekleştirilen yağlı güreşlerde Ali Gürbüz başpehlivanlığa ulaştı.

Beşiktaşlı taraftarlar takımı meşalelerle karşıladı

Beşiktaşlı taraftarlar takımı meşalelerle karşıladı Galatasaray'a 2-0 yenilen Beşiktaş'ta taraftarlar başta Şenol Güneş olmak üzere takıma destek vermek için Ümraniye'ye akın etti.

Manchester United son dakikada kazandı

Manchester United son dakikada kazandı İngiltere Premier Lig'in 36. haftasında Manchester United, konuk ettiği Arsenal'i 2-1 yendi.

Galatasaray'dan derbi zaferi pozu

Galatasaray'dan derbi zaferi pozu Galatasaraylı futbolcular, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından soyunma odasında galibiyet pozu verdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER