Nisan 2018 Haberleri

Şampiyonluk maçı için erkek oldular!

Şampiyonluk maçı için erkek oldular! Kadınların stadyuma girip maç izlemesinin yasak olduğu İran'da Persepolis'in şampiyonluk maçını izlemek isteyen kadın taraftarlar, erkek kılığına bürünerek stada girdi.

Nihat Kahveci’den Jeremain Lens için olay açıklama

Nihat Kahveci’den Jeremain Lens için olay açıklama Beşiktaş'ın unutulmaz oyuncularından biri olan Nihat Kahveci, sosyal medya hesabından Jeremain Lens'in performansını eleştirdi.

Galatasaray para bastı

Galatasaray para bastı Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş'ı 2-0 mağlup eden Galatasaray, dev derbide para bastı. Türk Telekom Stadı sezonun en yoğun gününü yaşarken sarı kırmızılı kulübün kasasına 6 milyon TL girdi.

Trabzonspor'da Burak Yılmaz depremi

Trabzonspor'da Burak Yılmaz depremi Başkan Ahmet Ağaoğlu,Burak Yılmaz’ın ayrılık sinyalleri sonrasında düğmeye bastı. Ağaoğlu,senelik 17 milyon TL kazanan yıldız oyuncu ile bu hafta içerisinde görüşecek.Yurt dışına transfer olmaya sıcak bakmayan Burak,Trabzon ile anlaşamaması halinde rotayı Beşiktaş yada Başakşehir’e çevirebilir

Martin Linnes’in ayağının görüntüsü şoke etti

Martin Linnes’in ayağının görüntüsü şoke etti Beşiktaş maçında ayağına darbe alan Linnes'in maç sonu paylaşılan görüntüsü görenleri hayrete düşürdü. Fatih Terim Linnes için 'ayağı resmen oyulmuş' dedi.

Belhanda'nın hareketi stüdyoyu karıştırdı! Sinan Engin yayını terk etti

Belhanda'nın hareketi stüdyoyu karıştırdı! Sinan Engin yayını terk etti Galatasaray Beşiktaş derbisinde Belhanda'nın yaptığı hareket spor yorumcularını ikiye böldü. FIFA kokartlı eski hakem Ahmet Çakar, Belhanda'nın pozisyonunun kırmızı kart olmadığını söyledi. Bunun üzerine Sinan Engin stüdyoyu terk etti.

Erman Toroğlu Beşiktaş'ın yeni hocasını açıkladı!

Erman Toroğlu Beşiktaş'ın yeni hocasını açıkladı! Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın Abdullah Avcı ile dirsek temasında olduğunu ve sezon sonu Şenol Güneş ile yolların ayrılacağını iddia etti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER