Nisan 2018 Haberleri

Beşiktaş’ta Pepe ve Negredo şoku! Sezonu kapattılar…

Beşiktaş’ta Pepe ve Negredo şoku! Sezonu kapattılar… Beşiktaş'ın Galatasaray'a 2-0 kaybettiği maçta sakatlanarak oyuna devam edemeyen Negredo ve Pepe'nin sezonu kapattığı öğrenildi.

Volkan Demirel’den flaş Beşiktaş açıklaması

Volkan Demirel’den flaş Beşiktaş açıklaması Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, Beşiktaş maçında yaşanan olaylarla ilgili ''Beşiktaş’ın bu tavrı, futbolu gölgede bırakıyor'' dedi.

Roma Talisca'nın transferi için Benfica'yla anlaştı

Roma Talisca'nın transferi için Benfica'yla anlaştı İtalya'da Cengiz Ünder'in formasını giydiği Roma, Anderson Talisca'nın transferi için Benfica'yla her konuda anlaştı.

Mauricio Isla Fenerbahçe’de kayboldu

Mauricio Isla Fenerbahçe’de kayboldu Fenerbahçe’nin Şilili futbolcusu Mauricio Isla sarı-lacivertlilerde forma şansı bulamıyor.

Antalyaspor'da sarı alarm

Antalyaspor'da sarı alarm Antalyaspor'da sarı kart sınırında yer alan Danilo, Chico, Djourou, Diego, Charles, pazar günü oynanacak Gençlerbirliği maçında kart görmeleri halinde sonraki Medipol Başakşehir karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Paralimpik yüzücülerimizden 55 madalya

Paralimpik yüzücülerimizden 55 madalya Yunanistan'da yapılan Uluslararası Paralimpik Yüzme Yarışları'na katılan 11 sporcumuz 36 altın, 14 gümüş ve 5 bronz olmak üzere 55 madalya kazandı.

Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı iyice azaldı

Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı iyice azaldı Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray'a 2-0 mağlup olan Beşiktaş, sezonun bitimine 3 hafta kala şampiyonluk şansını zora soktu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER