Nisan 2018 Haberleri

Belhanda'nın hareketi kırmızı kart mı? Çakar anlattı

Belhanda'nın hareketi kırmızı kart mı? Çakar anlattı FIFA kokartlı eski hakem Ahmet Çakar, Belhanda'nın pozisyonunun kırmızı kart olmadığını söyledi.

Fatih Terim 3. torunu kucağına aldı

Fatih Terim 3. torunu kucağına aldı Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, torunu Naz ile böyle tanıştı.

Bu teklifi kabul ederse Türkiye'de maç yönetemeyecek!

Bu teklifi kabul ederse Türkiye'de maç yönetemeyecek! FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'ın, Çin'den gelen astronomik teklife sıcak baktığı öğrenildi. Çakır teklifi kabul ederse Süper Lig'de artık maç yönetemeyecek.

Barcelona şampiyonluğunu ilan etti

Barcelona şampiyonluğunu ilan etti Deportivo'yu mağlup eden Katalan ekibi, 1 maçı eksik olmasına rağmen 35. hafta sonunda şampiyonluğu garantiledi.

Galatasaraylılar derbi sonrası sokaklara indi

Galatasaraylılar derbi sonrası sokaklara indi Galatasaraylı taraftarlar, Beşiktaş'ı 2-0 yendikleri maçın ardından sokaklara inerek galibiyeti ve yaklaşan şampiyonluğu kutladı.

Şenol Güneş: 'Konuşacak bir şey yok'

Şenol Güneş: 'Konuşacak bir şey yok' Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray maçından sonra fazla konuşmak istemediğini belirtti ve 'Konuşacak bir şey yok' dedi.

Beşiktaşlı taraftarlar takımı meşalelerle karşıladı

Beşiktaşlı taraftarlar takımı meşalelerle karşıladı Galatasaray'a 2-0 yenilen Beşiktaş'ta taraftarlar başta Şenol Güneş olmak üzere takıma destek vermek için Ümraniye'ye akın etti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER