Şubat 2018 Haberleri

İbrahimoviç'ten İsveç'e dönüş sinyali

İbrahimoviç'ten İsveç'e dönüş sinyali İbrahimovic, İsveç Milli Takımı'na dönmek istiyor. 36 yaşındaki yıldız, bir an önce forma girip Rusya'daki Dünya Kupası'nda yer almak istediğini belirtti.

Rıdvan Dilmen’den TFF’ye sert eleştiri!

Rıdvan Dilmen’den TFF’ye sert eleştiri! Ünlü yorumcu ve eski milli futbolcu Rıdvan Dilmen, olaylı Beşiktaş-Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

AYM'den TFF ile ilgili kritik karar!

AYM'den TFF ile ilgili kritik karar! Anayasa Mahkemesi, TFF kararlarına yargı yolunu kapatan düzenlemeyi iptal etti. Kararın gerekçesinde, "İlgililerin mahkemeye erişim hakkını ortadan kaldırmakta ve hak arama hürriyetinin özüne dokunmaktadır" denildi. İptal kararı 1 yıl sonra yürürlüğe girecek.

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi Avrupa basınında

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi Avrupa basınında 3 kırmızı kartın çıktığı Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi, İspanyol ve Portekiz basınında da geniş yer buldu.

Fenerbahçe'de flaş Ozan Tufan gelişmesi!

Fenerbahçe'de flaş Ozan Tufan gelişmesi! Son dakika haberi... Fenerbahçe'de bir süre önce kadro dışı bırakılan Ozan Tufan, affedildi! Milli futbolcu bu sabah gerçekleştirilen antrenmanda çalışmaya katıldı

UEFA'dan Milli Takım düzeyinde yeni turnuva

UEFA'dan Milli Takım düzeyinde yeni turnuva Slovakya'da düzenlenen UEFA kongresinde, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'yle ilgili değişikliklerin yanında milli takımlar düzeyinde yeni bir organizasyon planlanıyor.

Malatya'da 19-0'lık maç hakem kararıyla erken bitti

Malatya'da 19-0'lık maç hakem kararıyla erken bitti Amatör Ligde Malatya İdman Yurdu ile Erkenek Hürriyetspor arasında oynanan maçta durum 19-0'a gelince hakem maçı erken bitirdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER