Şubat 2018 Haberleri

Aykut Kocaman: 'Bu bir oyun değil'

Aykut Kocaman: 'Bu bir oyun değil' Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş derbisinden sonra çok sert açıklamalar yaptı.

Aykut Kocaman kupa maçı sonrası isyan etti

Aykut Kocaman kupa maçı sonrası isyan etti Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği kupa mücadelesi sonrası teknik direktör Aykut Kocaman açıklamalarda bulundu.

Volkan Demirel'in gol sevinci olay oldu!

Volkan Demirel'in gol sevinci olay oldu! Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta Volkan Demirel'in gol sevinci tepki çekti.

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde büyük gerginlik!

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde büyük gerginlik! Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde büyük gerginlik yaşandı.

Beşiktaş-Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti

Beşiktaş-Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı. Gergin geçen mücadele 2-2 sona erdi. Ancak maça damga vuran gollerden daha çok çıkan kartlar ve olaylar oldu.

Volkan Demirel kırmızı kart gördü

Volkan Demirel kırmızı kart gördü Beşiktaş Fenerbahçe derbi maçında 77. dakikada Volkan Demirel ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı.

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde büyük gerginlik!

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde büyük gerginlik! Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde büyük gerginlik yaşandı. Mücadelenin 2. yarısında oyuna giren Quaresma 7 dakika içinde kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER