Şubat 2018 Haberleri

Ndiaye’den Galatasaray itirafı

Ndiaye’den Galatasaray itirafı Devre arası transfer döneminde Galatasaray'dan Stoke City'e transfer olan Badou Ndiaye, transferi ve Galatasaray'da geçirdiği günler hakkında açıklamalarda bulundu.

Derbideki gerilimin perde arkasından bakın ne çıktı!

Derbideki gerilimin perde arkasından bakın ne çıktı! Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren ve 2-2 sona eren olaylı mücadeleye Pepe ile Roberto Soldado arasında yaşanan gerilim damga vurdu.

Quaresma'ya ağır ceza yolda

Quaresma'ya ağır ceza yolda Dolmabahçe'deki kupa randevusunda kırmızı kartlar havada uçuştu, kavgalar geceye damga vurdu.

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı capsleri

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı capsleri Beşiktaş ile Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında 2-2 berabere kaldı. 3 kırmızı kartın gösterildiği karşılaşma, capsçilere de bol bol malzeme çıkardı.

TFF'den Afrin mesajı: Acımız büyük!

TFF'den Afrin mesajı: Acımız büyük! Türkiye Futbol Federasyonu(TFF), Afrin'de şehit düşen askerlerimiz için başsağlığı mesajı yayımladı.

Şenol Güneş'ten Aykut Kocaman'a gönderme

Şenol Güneş'ten Aykut Kocaman'a gönderme Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-2'lik Fenerbahçe maçı sonrası basın toplantısında açıklamalar yaptı.

Fırat Aydınus'tan skandal karar!

Fırat Aydınus'tan skandal karar! Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe kozlarını paylaşmış Siyah-Beyazlı ekip sahadan 3-1 galip ayrılmıştı. Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Vodafone Park'ta yine karşı karşıya geldi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER