Şubat 2018 Haberleri

Aykut Kocaman'ın açıklamaları sonrası çArşı'dan flaş hamle!

Aykut Kocaman'ın açıklamaları sonrası çArşı'dan flaş hamle! Beşiktaş'ın taraftar grubu çArşı, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanan ve Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği karşılaşma sonrasında Aykut Kocaman ile ilgili attığı "Dolmabahçe'de kayboldu. Tasması var!!!" tweetini sildi.

Galatasaray'ın UEFA planı belli oldu

Galatasaray'ın UEFA planı belli oldu Galatasaray yönetimi, Avrupa kupalarından men cezası almamak için 9 Mart'ta UEFA ile yapacağı görüşme öncesi 6 maddelik yol haritası belirledi.

Philadelphia 11 maç sonra kazandı

Philadelphia 11 maç sonra kazandı NBA'de Cleveland Cavaliers'ı deplasmanda 108-97 mağlup eden Philadelphia 76ers, rakibini 11 maç sonra yenmeyi başardı.

Messi'nin evinin üstünden uçak geçmesi yasak

Messi'nin evinin üstünden uçak geçmesi yasak Barcelona'nın dünyaca ünlü starı Lionel Messi için İspanyol havayolu Vueling şirketinin başkanından ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Barcelona deplasmanda 2 puan bıraktı

Barcelona deplasmanda 2 puan bıraktı La Liga'da Barcelona, deplasmanda Las Palmas ile 1-1 berabere kaldı.

Stephane Mbia serbest kaldı

Stephane Mbia serbest kaldı Bir dönem Trabzonspor'da forma giyen Stephane Mbia, iki sezondur formasını giydiği Hebei China Fortune ile yollarını ayırdı.

İrlanda maçının biletleri satışta

İrlanda maçının biletleri satışta A Milli Futbol Takımı'nın, İrlanda Cumhuriyeti ile 23 Mart Cuma günü Antalya'da yapacağı özel maçın genel bilet satışı başladı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER