Şubat 2018 Haberleri

Bursaspor Kayserispor maçı sonucu ve özeti

Bursaspor Kayserispor maçı sonucu ve özeti Spor Toto Süper Lig’de haftasının açılış maçında Bursaspor evinde Kayserispor’u 1-0 yenerek çok kritik bir galibiyet elde etti.

Kenan Sofuoğlu kariyerini noktalamak istediğini açıkladı

Kenan Sofuoğlu kariyerini noktalamak istediğini açıkladı Kocaeli’de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu 2018 yılında kariyerini noktalamak istediğini açıkladı

Sneijder: Galatasaray'a dönmeyi çok isterim

Sneijder: Galatasaray'a dönmeyi çok isterim Galatasaray'ın eski futbolcusu Wesley Sneijder, ayrıldığı dönemle ilgili olarak "Birileri gelecek planlarımı yıktı" dedi ve tekrar Galatasaray'a geri dönmek istediğini ifade etti.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisindeki taraftarlar için hapis istemi!

Galatasaray-Fenerbahçe derbisindeki taraftarlar için hapis istemi! Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yardımcı hakem Tarık Ongun’a yabancı madde atan iki Galatasaraylı taraftar hakkında 4,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Voleybolda Türk takımlarının rakipleri belli oldu

Voleybolda Türk takımlarının rakipleri belli oldu Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi 6'lı play-off turunda Galatasaray, İtalya temsilcisi Igor Gorgonzola, VakıfBank da İsviçre'nin Volero ekibi ile eşleşti.

Real Madrid Jonas Maciulis’in sözleşmesini feshetti

Real Madrid Jonas Maciulis’in sözleşmesini feshetti İspanyol ekibi Real Madrid, Litvanyalı basketbolcu Jonas Maciulis'in sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Konyaspor'da taraftara çağrı

Konyaspor'da taraftara çağrı Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'la yapılacak karşılaşmanın, takımları için yeni bir başlangıç olacağına inandığını belirtti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER