Ekim 2018 Haberleri

İsmail Kartal’a hoca dayanmıyor!

İsmail Kartal’a hoca dayanmıyor! Süper Lig'de 10. hafta sonunda 6. sırada yer alan Ankaragücü'nde teknik direktör İsmail Kartal'ın ilginç bir istatistiği ortaya çıktı.

Gomis'ten yeni mesaj! Çark etti

Gomis'ten yeni mesaj! Çark etti Galatasaray’ın Yeni Malatyaspor’a 2-0 yenildiği maç sonrası, gülerken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Gomis’in, mağlubiyetle dalga geçtiği yorumları yapılmıştı.

Real Madrid'de teknik direktör Lopetegui kovuldu

Real Madrid'de teknik direktör Lopetegui kovuldu El Clasico'da Barcelona'ya 5-1 mağlup olan Real Madrid, Lopetegui ile yollarını ayırdı.

Erman Toroğlu'ndan şampiyonluk yorumu

Erman Toroğlu'ndan şampiyonluk yorumu A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş-Çaykur Rizespor mücadelesinin ilk yarısını değerlendirdi.

Şenol Güneş'ten Beşiktaş taraftarına mesaj

Şenol Güneş'ten Beşiktaş taraftarına mesaj Beşiktaş'ın teknik patronu Şenol Güneş, Rizespor'a karşı 4-1 kazandıkları maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Rıdvan Dilmen'den Quaresma'ya eleştiri

Rıdvan Dilmen'den Quaresma'ya eleştiri Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor'u 4-1 mağlup ettiği maçı yorumladı. Dilmen, ilk yarıyı iki asistle tamamlayan Quaresma için eleştiride bulundu.

Vodafone Park'ta Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe sesleri!

Vodafone Park'ta Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe sesleri! Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş ile Çaykur Rizespor karşılaştı. Maçın son dakikalarına doğru Beşiktaş taraftarı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe tezahüratında bulundu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER