Ekim 2018 Haberleri

Gomis'ten Galatasaray'a gönderme!

Gomis'ten Galatasaray'a gönderme! Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'a 2-0 yenildi. Maçtan sonra Gomis'in paylaşımı ise dikkat çekti.

Anadolu Efes evinde kaybetti

Anadolu Efes evinde kaybetti Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 4. hafta mücadelesinde Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol, deplasmanda Anadolu Efes'i 96-86 mağlup etti.

El Clasico'da Barcelona ezdi geçti

El Clasico'da Barcelona ezdi geçti La Liga'nın 10. haftasında Barcelona, evinde Real Madrid'i 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Barcelona'nın Messi'den yoksun çıktığı El Clasico'da Uruguaylı Luis Suarez, hat-trick yaptı.

Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı sonucu ve özeti

Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı sonucu ve özeti Şampiyonlar Ligi'nde Schalke ile Türk Telekom Stadı'nda 0-0 berabere kalan Galatasaray Yeni Malatyaspor maçıyla Süper Lig'e döndü. Aslan, deplasmanda oynadığı mücadelede rakibine 2-0 mağlup oldu. Yenilginin yanı sıra Galatasaray'da sakatların arasına Belhanda katılırken Fenerbahçe derbisi öncesi Mariano da cezalı duruma düştü.

 Eskişehirspor İstanbulspor'u mağlup etti

Eskişehirspor İstanbulspor'u mağlup etti Spor Toto 1. Lig'in 10'uncu haftasında Eskişehirspor, İstanbulspor'u 1-0 mağlup etti.

Galatasaray'da bir sakatlık şoku daha!

Galatasaray'da bir sakatlık şoku daha! Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile Galatasaray, Yeni Malatya Stadı'nda karşılaştı.

Fenerbahçe potada Galatasaray'ı devirdi

Fenerbahçe potada Galatasaray'ı devirdi Fenerbahçe, sahasında Galatasaray'ı 17 sayı farkla 77-60 yendi. Bu sonucun ardından Fenerbahçe 2. galibiyetini elde ederken, Galatasaray 2. kez mağlup oldu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER