Ekim 2018 Haberleri

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak?

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? Fenerbahçe'nin teknik direktör Phillip Cocu ile yollarını ayırmasının ardından yeni teknik direktörün kim olacağı ile ilgili herkes merak içinde...İşte sarı-lacivertlilerle ismi geçen hocalar ve boştaki teknik direktörler...

Rıdvan Dilmen'den Cocu için sert sözler!

Rıdvan Dilmen'den Cocu için sert sözler! Yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'de Ankaragücü maçının ardından Phillip Cocu ile yollarını ayrılmasını ve bundan sonraki süreci değerlendirdi.

Günün spor manşetleri (29 Ekim 2018)

Günün spor manşetleri (29 Ekim 2018) 29 Ekim 2018 tarihli spor gazeteleri ve gazetelerin spor sayfalarında neler var? İşte manşetler...

Cocu'nun stattan ayrılışında gerginlik!

Cocu'nun stattan ayrılışında gerginlik! Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında MKE Ankaragücü'ne sahasında 3-1 yenilen Fenerbahçe'de görevden alınan teknik direktör Phillip Cocu, Ülker Stadı'ndan ayrıldı. Phillip Cocu'nun stattan çıkışında, kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

Fenerbahçe'nin Cocu'ya ödeyeceği tazminat

Fenerbahçe'nin Cocu'ya ödeyeceği tazminat Fenerbahçe Yönetimi, Ankaragücü maçında alınan mağlubiyetin ardından takımın başından gönderdiği Phillip Cocu'ya 1.9 milyon euro tazminat ödeyecek.

Fenerbahçe'de beklenen gelişme Cocu kovuldu!

Fenerbahçe'de beklenen gelişme Cocu kovuldu! Fenerbahçe, teknik direktör Phillip Cocu'nun görevine son verdi. Sarı-lacivertliler, resmi sosyal medya hesaplarından, "Futbol A takımı teknik direktörümüz Phillip Cocu bu akşam itibariyle görevinden alınmıştır" mesajıyla haberi duyurdu.

Cüneyt Çakır hakkındaki FETÖ soruşturmasında karar çıktı

Cüneyt Çakır hakkındaki FETÖ soruşturmasında karar çıktı Cüneyt Çakır'ın da aralarında bulunduğu 20 isim hakkında yürütülen FETÖ soruşturması tamamlandı. Savcılık takipsizlik kararı vererek dosyanın kapatılmasına karar verdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER