Ekim 2018 Haberleri

Erman Toroğlu'ndan Sinan Gümüş'e: Piknik oyuncusu...

Erman Toroğlu'ndan Sinan Gümüş'e: Piknik oyuncusu... Erman Toroğlu Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Yeni Malatyaspor - Galatasaray ve Fenerbahçe Ankaragücü maçlarını değerlendirdi.

Trump Putin ile boks maçına çıkmayı reddetti

Trump Putin ile boks maçına çıkmayı reddetti ABD Başkanı Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le bir boks maçında karşı karşıya gelmesi halinde kendisinin çok sert biri olduğu düşünüleceği için böyle bir maç yapmayı istemediğini söyledi.

Adanalı boksörün gözü kapandı

Adanalı boksörün gözü kapandı Adana asıllı İsveçli boksör Anthony Yiğit, IBF Süper Hafif Sıklet Dünya Şampiyonluk maçında, Rus Ivan Baranchyk karşısında gözünden yaralandı.

Fenerbahçe - Ankaragücü maçının golleri ve geniş özeti

Fenerbahçe - Ankaragücü maçının golleri ve geniş özeti Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe evinde MKE Ankaragücü'ne 3-1 yenildi. Sarı-lacivertliler ligde son 5 maçtır kazanamıyor... Golleri; 35. dakikada Faty, 74. dakikada penaltıdan Erdem ve 77. dakikada El Kabir kaydetti. Fenerbahçe'nin tek golü ise 89'da Frey'den geldi.

Fatih Terim'den olay açıklamalar

Fatih Terim'den olay açıklamalar Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'a 2-0 yenilen Galatasaray'da Fatih Terim önemli açıklamalarda bulundu.

 Fenerbahçe - MKE Ankaragücü fotoğrafları

Fenerbahçe - MKE Ankaragücü fotoğrafları Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında MKE Ankaragücü ile Ülker Stadyumu'nda karşılaştı.

Ozak Kabak'ın 5. maçında 3. penaltısı!

Ozak Kabak'ın 5. maçında 3. penaltısı! Galatasaray'ın genç futbolcusu Ozan Kabak, Evkur Yeni Malatyaspor maçında bu sezon 3. kez penaltıya sebebiyet verdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER