Ekim 2018 Haberleri

Galatasaray Fenerbahçe derbisini kim yönetecek?

Galatasaray Fenerbahçe derbisini kim yönetecek? Cüneyt Çakır, derbi haftasında VAR eğitimi için İspanya'da olacak. Galatasaray-Fenerbahçe maçı için ön plana çıkan isim ise Fırat Aydınus.

Real Madrid'e Varane'dan kötü haber

Real Madrid'e Varane'dan kötü haber Real Madrid'in Fransız oyuncusu Raphael Varane'ın, sakatlığı nedeniyle sahalardan yaklaşık bir ay uzak kalması bekleniyor

Beşiktaş'tan Gökhan Töre açıklaması

Beşiktaş'tan Gökhan Töre açıklaması Beşiktaş'ın Rizespor'la oynadığı maçta sakatlık yaşayan Gökhan Töre'nin sol bacak kasının zarında yırtık ve kas içine kanama tespit edildiği açıklandı.

Adriano'nun kartı neden iptal olmadı?

Adriano'nun kartı neden iptal olmadı? Beşiktaş-Rizespor maçında Adriano'nun gördüğü sarı-kart tartışma yarattı. Ancak VAR kuralları gereği kart sadece tek bir durumda iptal oluyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe PFDK'ya sevk edildi

Galatasaray ve Fenerbahçe PFDK'ya sevk edildi Galatasaray ve Fenerbahçe Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

Galatasaray yeni ismi resmen açıkladı

Galatasaray yeni ismi resmen açıkladı Galatasaray Kulübü, Medya İletişim Direktörlüğü görevine Fatih Kuşçu'nun getirildiğini açıkladı.

Batman Petrolspor-Kasımpaşa maçı tatil edildi

Batman Petrolspor-Kasımpaşa maçı tatil edildi Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Batman Petrolspor - Kasımpaşa maçı, Kasımpaşalı futbolcu Koita'nın yüzüne isabet eden yabancı cisim sonrası tatil edildi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER