Eylül 2017 Haberleri

Türkiye’ye Şampiyonlar Ligi müjdesi!

Türkiye’ye Şampiyonlar Ligi müjdesi! Ülkeler sıralamasında geçen yılı 10. tamamlayan Türkiye, bu yıl da Hollanda’ya üstünlük kurup yeni sistemde çift takımla gruplara kalma ihtimalini kuvvetlendirdi

Tudor'dan futbolculara ilginç yasak

Tudor'dan futbolculara ilginç yasak Galatasaray bu sezon TT Stadı’nda oynadığı 3 maçta 9 gol attı, 1 gol yedi. Oyun olarak da rakipleri sindirdi.

Bu araba sadece Ronaldo'ya özel üretildi!

Bu araba sadece Ronaldo'ya özel üretildi! Real Madrid’in yıldızı Cristiano Ronaldo, kendisine özel olarak üretilen otomobili video ile takipçilerine duyurdu.

Göztepe 51 yıllık rekor için Başakşehir karşısında

Göztepe 51 yıllık rekor için Başakşehir karşısında Süper Lig'de son 4 haftayı kayıpsız geçen Göztepe, ligin 7. haftasında Medipol Başakşehir'i ağırlayacak.

A Milli Takım kadrosu açıklandı

A Milli Takım kadrosu açıklandı A Milli Takım teknik direktörü Mircea Lucescu, İzlanda ve Finlandiya maçlarının kadrosunu açıkladı. Kadroda sürpriz isimler yer aldı.

Galatasaray'da flaş Selçuk İnan kararı!

Galatasaray'da flaş Selçuk İnan kararı! Galatasaray’da geleceği tartışılan isim olan Selçuk İnan’a Igor Tudor’dan destek geldi.

Şenol Güneş'i Emre Belözoğlu kurtardı

Şenol Güneş'i Emre Belözoğlu kurtardı Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş bir maç ceza aldı, herkes şaştı kaldı. Bu cezanın altında ise Emre Belözoğlu yatıyor!

TREND HABERLER
TREND HABERLER