Eylül 2017 Haberleri

Sivasspor Antalyaspor maçı golleri ve özeti

Sivasspor Antalyaspor maçı golleri ve özeti Sivasspor, ilk galibiyetini geçen hafta alan Antalyaspor'u sahasında Hakan Arslan'ın 3 gol attığı maçta 3-1 mağlup etti.

Osmalıspor Kasımpaşa maçı sonucu ve özeti

Osmalıspor Kasımpaşa maçı sonucu ve özeti Süper Lig'de haftanın merakla beklenen maçında Osmanlıspor ile Kasımpaşa karşılaştı İrfan Buz ile ikinci maçına çıkan Osmanlıspor, Süper Lig'deki ilk galibiyetine ulaştı.

Denizlispor'dan son dakika galibiyeti

Denizlispor'dan son dakika galibiyeti TFF 1. Lig'de 7. hafta maçında Denizlispor, 90+2'te Andre Moritz'in ayağından bulduğu golle Gaziantep'i mağlup etti.

Russell Westbrook NBA tarihine geçti

Russell Westbrook NBA tarihine geçti Oklahoma City Thunder, yıldız oyun kurucusu Russell Westbrook ile 5 yıllık kontrat uzatma konusunda anlaşmaya vardı.

Ancelotti Arsenal'dan haber bekliyor

Ancelotti Arsenal'dan haber bekliyor Bayern Münih'teki görevine son verilen Carlo Ancelotti, İtalya'ya dönmeyi düşünmüyor.

Fenerbahçe'den hırçın başlangıç!

Fenerbahçe'den hırçın başlangıç! Süper Lig'in ilk 7 haftasında 4 futbolcusu kırmızı kart gören Fenerbahçe, son 20 sezon dikkate alındığında en hırçın başlangıcına imza attı.

Bülent Yıldırım’ın notu belli oldu!

Bülent Yıldırım’ın notu belli oldu! Süper Lig'de dün oynanan Akhisarspor - Fenerbahçe maçını yöneten ve Alper Potuk'a verdiği kırmızı kartla çok tartışılan hakem Bülent Yıldırım'ın notu belli oldu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER