Eylül 2017 Haberleri

Nice'te Wesley Sneijder krizi sürüyor!

Nice'te Wesley Sneijder krizi sürüyor! Nice Teknik Direktörü Lucien Favre, Wesley Sneijder'i kadroya almaması ile ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Ümit Özat'tan Fikret Orman'a yanıt

Ümit Özat'tan Fikret Orman'a yanıt Teknik direktör Ümit Özat, TRT ekranlarında futbol gündemine dair açıklamalarda bulundu. Özat'ın Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın "Dünyanın en iyi Müslüman takımı Beşiktaş'tır " açıklaması hakkında ilginç bir çıkış yaptı.

Beşiktaş'ta Gökhan Gönül müjdesi

Beşiktaş'ta Gökhan Gönül müjdesi Beşiktaş'ta Gökhan Gönül bu sezon ilk kez forma giymeye hazırlanıyor.

Ali Palabıyık'ın derbi puanı açıklandı

Ali Palabıyık'ın derbi puanı açıklandı Merkez Hakem Kurulu (MHK) tartışmalı Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini yöneten Ali Palabıyık'ın puanı belli oldu.

İpek Soylu yarı finalde veda etti

İpek Soylu yarı finalde veda etti Milli tenisçi İpek Soylu ile çiftlerdeki takım arkadaşı Rus Irina Khromacheva, Taşkent Açık Kadınlar Tenis Turnuvası'nda yarı finalde elendi.

 Beşiktaşlı futbolcu haftanın en iyi 11'de

Beşiktaşlı futbolcu haftanın en iyi 11'de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde haftanın en iyi Fantezi Futbol takımında Beşiktaşlı Talisca da yer aldı.

Beşiktaş Trabzonspor derbi maçı şifresiz izle

Beşiktaş Trabzonspor derbi maçı şifresiz izle Spor Toto Süper Lig'de 7. haftanın en önemli maçında Beşiktaş Vodafone Park'ta Trabzonspor ile kozlarını paylaşacak.

TREND HABERLER
TREND HABERLER