Eylül 2017 Haberleri

Fenerbahçe'den PFDK kararları sonrası açıklama!

Fenerbahçe'den PFDK kararları sonrası açıklama! Fenerbahçe Kulübü, PFDK'nın vermiş olduğu cezaların ardından bir açıklama yayınladı.

Eskişehirspor'da taraftara destek çağrısı

Eskişehirspor'da taraftara destek çağrısı TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un başkanı Sinan Özeçoğlu, yarın sahalarında yapacakları Grandmedical Manisaspor maçında taraftarın tribünleri doldurarak, takıma destek vermesini istedi.

Kenan Sofuoğlu liderliğini korumak istiyor

Kenan Sofuoğlu liderliğini korumak istiyor Kenan Sofuoğlu'nun yarıştığı Dünya Supersport Şampiyonası'nda sezonun 10. etabı Fransa'da yapılacak. Genç milli pilot Toprak Razgatlıoğlu ise Avrupa SuperStock1000 Şampiyonası'nda liderlik mücadelesi verecek.

Formula 1'de sıradaki durak Malezya

Formula 1'de sıradaki durak Malezya Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda heyecan, Malezya'da yapılacak sezonun 15. yarışıyla sürecek.

Cristiano Ronaldo 2 milyon Euro’luk yeni arabasını video ile duyurdu

Cristiano Ronaldo 2 milyon Euro’luk yeni arabasını video ile duyurdu İspanyol devi Real Madrid’in dünya çapındaki yıldızı Cristiano Ronaldo, araba koleksiyonunun son parçasını resmi Instagram hesabından paylaştığı video ile takipçilerine duyurdu.

Ronaldo'nun 2 milyon euroluk yeni arabasına bakın

Ronaldo'nun 2 milyon euroluk yeni arabasına bakın Real Madrid’in dünya çapındaki yıldızı Cristiano Ronaldo, araba koleksiyonunun son parçasını paylaştığı video ile takipçilerine duyurdu.

Hollanda'nın kadrosu açıklandı Türkiye'den 2 isim var

Hollanda'nın kadrosu açıklandı Türkiye'den 2 isim var Hollanda Milli Takımı'nın, Belarus ve İsveç ile oynayacağı maçların aday kadrosu belli oldu. Fenerbahçe'den Vincent Janssen ve Beşiktaş'tan Ryan Babel kadroya çağırıldı

TREND HABERLER
TREND HABERLER