Eylül 2017 Haberleri

 Kenan Sofuoğlu kaza geçirdi! Hastaneye kaldırıldı...

Kenan Sofuoğlu kaza geçirdi! Hastaneye kaldırıldı... Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu Fransa'da kaza geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Galatasaray'a Karabükspor maçında Rıdvan Dilmen'den uyarı: 'Çok ciddi...'

Galatasaray'a Karabükspor maçında Rıdvan Dilmen'den uyarı: 'Çok ciddi...' Galatasaray'ın, Karabükspor'u 3-2 mağlup ettiği maçı Rıdvan Dilmen yorumladı.

Filenin Sultanları final şansını kaçırdı

Filenin Sultanları final şansını kaçırdı Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası yarı finalinde Sırbistan'a 3 - 0 yenilen Türkiye, final şansını yitirdi. Türkiye, 3.'lük 4.'lük maçında Azerbaycan ile karşılaşacak.

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a uyarı

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a uyarı Galatasaray'ın, Karabükspor'u 3-2 mağlup ettiği maçı Rıdvan Dilmen yorumladı.

Ahmet Çakar'dan Galatasaray maçında hakem isyanı

Ahmet Çakar'dan Galatasaray maçında hakem isyanı Galatasaray'ın Karabükspor'la karşılaştığı mücadele sırasında eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, sarı kırmızılı taraftarların tepkisini çeken bir paylaşımda bulundu.

Galatasaray'dan Aykut Kocaman göndermesi

Galatasaray'dan Aykut Kocaman göndermesi Galatasaray'ın Kardemir Karabükspor ile oynadığı maç sırasında, sarı-kırmızılıların paylaşımı çok konuşuldu.

Galatasaray Karabükspor maçı golleri ve geniş özeti

Galatasaray Karabükspor maçı golleri ve geniş özeti Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasında Kardemir Karabükspor'u evinde 3-2 mağlup etti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER