Ağustos 2017 Haberleri

Beşiktaş'ta flaş ayrılık! Bundesliga'ya geri döndü

Beşiktaş'ta flaş ayrılık! Bundesliga'ya geri döndü Beşiktaş'ın sağ beki Andreas Beck, Bundesliga takımlarından Stuttgart'a transfer oldu.

Spor dünyası Beştepe'de buluştu

Spor dünyası Beştepe'de buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Başkomutan sıfatıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir resepsiyon verdi.

Kieran Gibbs Arsenal ile yollarını ayırdı

Kieran Gibbs Arsenal ile yollarını ayırdı Londra ekibinin 27 yaşındaki sol beki Kieran Gibbs, West Bromwich Albion'a transfer oldu.

Fenerbahçe'yi yıkan transfer!

Fenerbahçe'yi yıkan transfer! Fenerbahçeli Josef'e de teklif yapan West Bromwich, PSG'nin ön liberosu Krychowiak'ı kadrosuna kattı.

Yıldız oyuncu Basketbol Milli Takım kadrosundan çıkarıldı

Yıldız oyuncu Basketbol Milli Takım kadrosundan çıkarıldı EuroBasket 2017 için hazırlıklarına İstanbul'da başlayan Ay Yıldızlılar, uzun bir çalışma dönemi sonrasında hazırlıklarını tamamlarken, şampiyonada mücadele edecek olan oyuncu kadrosu da belli oldu.

Salih Uçan'ın yeni takımı belli oldu

Salih Uçan'ın yeni takımı belli oldu Fenerbahçe'de bir türlü kendisinden beklenen performansı sergileyemeyen Salih Uçan, İsviçre'nin Sion takımıyla el sıkıştı.

Gençlerbirliği'nin yeni hocası belli oldu

Gençlerbirliği'nin yeni hocası belli oldu Teknik Direktör Ümit Özat ile yollar ayıran Gençlerbirliği yeni hocasını buldu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER