Mayıs 2017 Haberleri

Beşiktaş'ın posterindeki dublör yönetici! O detay gözden kaçmadı...

Beşiktaş'ın posterindeki dublör yönetici! O detay gözden kaçmadı... Siyah beyazlı futbolcular ve yöneticiler tesislerde fotoğraf çektirdiler. Resimdeki bu detay ise dikkatlerden kaçmadı..

Flaş iddia! Lens Beşiktaş için gözünü kararttı

Flaş iddia! Lens Beşiktaş için gözünü kararttı Fenerbahçe'yle yaptığı kiralık sözleşmesi bu ay sona erecek olan Lens transferi için Beşiktaş gözünü kararttı.

Fenerbahçe'den 5 bomba birden! İşte yeni 10 numara...

Fenerbahçe'den 5 bomba birden! İşte yeni 10 numara... Yeni sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalara erkenden başlayan sarı lacivertliler, uzun süredir transferini planladıkları isimde mutlu sona ulaşmak üzere.

Fernando için Fenerbahçe'ye müthiş teklif

Fernando için Fenerbahçe'ye müthiş teklif Fenerbahçe, önümüzdeki sezon transferine kaynak oluşturmak için elindeki bazı isimlerle yolları ayırmayı düşünüyor.

Başakşehir Cengiz Ünder'in transferi için anlaştı

Başakşehir Cengiz Ünder'in transferi için anlaştı İngiliz ekibi Tottenham, 36 milyon TL karşılığında Başakşehir'de forma giyen Cengiz Ünder'in transferini bitirdi.

İngiliz Büyükelçi'den Beşiktaş paylaşımı: Bu da mı tesadüf?

İngiliz Büyükelçi'den Beşiktaş paylaşımı: Bu da mı tesadüf? İngiltere İstanbul Büyükelçisi Richard Moore, Twitter'dan Beşiktaş'ı esprili bir şekilde tebrik etti.

Şenol Güneş 2 yıl daha Beşiktaş'ta kalıyor

Şenol Güneş 2 yıl daha Beşiktaş'ta kalıyor Siyah-beyazlı yönetim kurulu, başarılı hocanın sözleşmesini en kısa sürede yenilemek için kolları sıvadı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER