Mayıs 2017 Haberleri

Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık!

Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık! Fenerbahçe'de önümüzdeki sezon sistem değişiyor. Bu değişiklik sürpriz bir ayrılığı da beraberinde getirecek.

Süper Lig'e çıkan son finalist belli oldu

Süper Lig'e çıkan son finalist belli oldu TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselecek üçüncü ve son takımın belli olacağı play-off'ta yarı final rövanş maçında Boluspor sahasında Göztepe'yi konuk etti. Mücadeleyi Ege ekibi 2-0'lık skorla kazandı ve finalde Eskişehirspor'un rakibi oldu.

Lukas Podolski'den olay hareket!

Lukas Podolski'den olay hareket! Alanyaspor-Galatasaray maçı gergin biterken Lukas Podolski'nin hareketi de sosyal medyada tartışma konusu oldu.

 Süper Lig yolunda ilk finalist oldu

Süper Lig yolunda ilk finalist oldu TFF 1. Lig play-off yarı final rövanş maçında Eskişehirspor sahasında Giresunspor'u 1-0 yenerek Spor Toto Süper Lig yolunda ilk finalist oldu.

 Fenerbahçe Darüşşafaka Doğuş'u devirdi

Fenerbahçe Darüşşafaka Doğuş'u devirdi Spor Toto Basketbol Süper Ligi Play-Off yarı finalinde Fenerbahçe, Darüşşafaka Doğuş'u 94-72 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.

Alanyaspor-Galatasaray maçı golleri ve geniş özeti

Alanyaspor-Galatasaray maçı golleri ve geniş özeti Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u Sinan Gümüş ve Bruma'nın golleriyle 3-2 yenerek üçüncü olan Fenerbahçe ile puanını eşitledi.

Sneijder'den Tudor'a tepki

Sneijder'den Tudor'a tepki Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Aytemiz Alanyaspor’a konuk oldu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER