Mayıs 2017 Haberleri

Tudor: Beşiktaş'ın şampiyonluğu beni sinirlendiriyor

Tudor: Beşiktaş'ın şampiyonluğu beni sinirlendiriyor Galatasaray Teknik Direktörü Tudor, 3-2 galip geldikleri Alanyaspor maçını değerlendirirken, Beşiktaş'ın şampiyonluğu hakkında da konuştu.

Sergen Yalçın sürprizi! 1 maçlığına...

Sergen Yalçın sürprizi! 1 maçlığına... Tarihinin en sıkıntılı dönemlerinden birini geçiren Bursaspor yönetiminin Sergen Yalçın'a 1 maçlığına teklif yapacağı öğrenildi.

Andre Santos cinnet geçirdi! Gözyaşları...

Andre Santos cinnet geçirdi! Gözyaşları... TFF 1. Lig’den Süper Lig’e çıkmak adına mücadelesi veren iki takımın maçında Göztepe, Boluspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın son dakikalarında Andre Santos cinnet geçirdi...

Trabzonspor Choupo-Moting'in peşinde

Trabzonspor Choupo-Moting'in peşinde Trabzonspor, Schalke 04 ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Kamerunlu star için düğmeye bastı. Yönetim bu futbolcuya yıllık 1 milyon 500 bin Euro önerecek.

Ederson tarihin en pahalı kalecisi olacak

Ederson tarihin en pahalı kalecisi olacak Premier Lig ekiplerinden Manchester City, Benfica'nın kalecisi Ederson'u renklerine bağlamak istiyor. Transfer gerçekleşirse Ederson futbol tarihinin en pahalı kalecisi olacak.

Kapalıçarşı'ya asılan pankart kızdıracak

Kapalıçarşı'ya asılan pankart kızdıracak İstanbul Kapalıçarşı'da ise yer alan bir pankart Fenerbahçeliler'i kızdıracak cinsten...

Fenerbahçe yeni sağ bekini buldu

Fenerbahçe yeni sağ bekini buldu Van der Wiel’den umduğunu bulamayan ve bir an önce göndermeye çalışan yönetim, Juanfran’ı yeniden gündemine aldı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER