Mayıs 2017 Haberleri

Devlet Bahçeli: Asıl Olan Hayattır, Hayat da Beşiktaş'tır

Devlet Bahçeli: Asıl Olan Hayattır, Hayat da Beşiktaş'tır MHP lideri Devlet Bahçeli, şampiyon olan Beşiktaş'ı tebrik etti, 'Bir Beşiktaşlı olarak sevinç duydum. Asıl olan hayattır, hayat da Beşiktaş'tır.' dedi.

Milli Takımı'nda 4 isim aday kadrodan çıkarıldı

Milli Takımı'nda 4 isim aday kadrodan çıkarıldı Çekya'da 16-25 Haziran'da düzenlenecek FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Basketbol Takımı'nın aday kadrosu 17 kişiye indi.

Devlet Bahçeli'nin sözleri ayakta alkışlandı

Devlet Bahçeli'nin sözleri ayakta alkışlandı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de Grup Toplantısı'nda Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutladı, büyük alkış aldı.

Cüneyt Çakır'a bir görev daha

Cüneyt Çakır'a bir görev daha FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, FIFA U20 Dünya Kupası'ndaki ikinci maçında 1 Haziran Perşembe günü Meksika ile Senegal arasında oynanacak son 16 tur karşılaşmasını yönetecek.

Gomez küme düşmemeyi böyle kutladı!

Gomez küme düşmemeyi böyle kutladı! Geçen yıl Beşiktaş'la şampiyon olan Mario Gomez, bu yıl Almanya'nın Wolfsburg ekibiyle play-out'ta ligde kalmayı başardı.

Meğer Talisca herkesten saklamış! Büyük fedakarlık...

Meğer Talisca herkesten saklamış! Büyük fedakarlık... Sezon başında Benfica’dan kiralandığında kimsenin onun hakkında hiçbir fikri yoktu...

Fatih Altaylı'dan Dursun Özbek'e salvolar

Fatih Altaylı'dan Dursun Özbek'e salvolar Başarısız bir sezonu geride bırakan Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'in istifasını isteyenlerin sayısı gittikçe artıyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER